Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Vantaa

Yhteystiedot

Talvikkitie 32 B
01300 Vantaa

09 857 3100

vantaa@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-19
pe 8-15

KESÄN POIKKEUSAUKIOLOAJAT

21.6. kiinni

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Protetiikka ja purentafysiologia

Masamitsu Amemori | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Masamitsu valmistui Helsingin yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2010, hammaslääketieteen tohtoriksi vuonna 2013 ja protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2017. Hän korjaa hampaita ja purentaa hammaslaminaateilla, kruunuilla ja kerrostusmuovilla sekä tarjoaa Invisalign-oikomishoitoa. Hammaspuutosten korjaus tapahtuu hammasimplanteilla ja silloilla. Lisäksi Masamitsu hoitaa puremalihas- ja leukanivelongelmia.

Hammaslääketieteen perusopintojen ohella Masamitsu on suorittanut Helsinki Biomedical Graduate Program -tutkijalääkärilinjan, toiminut luennoitsijana hammaslääkäreille ja suuhygienisteille, sekä osallistunut kursseihin ja koulutuksiin muun muassa Harvardin yliopistossa. Hän kouluttautuu jatkuvasti tarjotakseen potilailleen mahdollisimman hyvää ja vaikuttavaa hoitoa. Pääosan työurastaan Masamitsu on työskennellyt yksityishammaslääkärinä. Lisäksi hän on työskennellyt terveyskeskuksessa kolmen vuoden ajan sekä sairaalassa noin kahden vuoden ajan.

Masamitsu on syntynyt Japanissa suomalais-japanilaiseen perheeseen ja asunut Suomessa 3-vuotiaasta lähtien. Vapaa-ajallaan hän harrastaa juoksua, kuntosaliharjoittelua ja hiihtoa. Lisää tietoa hänestä löytyy osoitteesta: webdento.com

 

 

Iensairaudet

Antti Niskanen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Antti on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2000 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2006. Antti tekee paljon esteettistä hammashoitoa ja tietenkin oman erikoisalansa, iensairauksien, hoitoja. Implanttihoidoista hänellä on jo yli 20 vuoden kokemus. Lisäksi Antti on pidetty luennoitsija Suomessa ja hän täydennyskouluttaakin useita hammaslääketieteen osaajia vuosittain. Hän käy myös itse vuosittain täydennyskouluttautumassa ulkomailla. Hän on toiminut jo vuosien ajan Hammaslääkäriliiton valkaisuhoitojen asiantuntijana ja häntä on haastateltu valkaisuasioissa useisiin lehtiin. Antti on toiminut  asiantuntijana myös Ylen Akuutti-ohjelmassa.

Antin erityisosaamisalueisiin kuuluvat iensairaudet, esteettinen hammashoito ja implanttihoidot.

 

Hammaslääkärit

Pasi Karvonen | Hammaslääkäri
 

Pasi on toiminut hammaslääkärinä erilaisissa toimintaympäristöissä jo vuodesta 1998 alkaen ja huomannut, että alan erikoispalveluja on ollut tarjolla pohjoisessa erittäin rajatusti. Kokonaisvaltaiselle suun terveydenhoidolle on tarvetta, joten toimme digitaaliset erikoishammaslääkäripalvelut myös Ivaloon ja koko Pohjois-Lappiin. Nykyään Pasi toimii Hohde Vantaalla vastaavana hammaslääkärinä muutettuaan paluumuuttajana Inarista Helsinkiin.

Hyvän elämän salaisuus piilee siinä, että pidät itsestäsi huolta.
Me autamme sinua onnistumaan.

 
Ville Liu | Hammaslääkäri
 

Ville on yleishammaslääkäri, jolla on monipuolinen kokemus kaikenikäisten potilaiden hoitamisesta. Hänen vastaanotollaan painotetaan hammas- ja suulääketieteellisen hoidon kokonaisvaltaisuutta ja toimivuutta. Villen erityisosaamiseen kuuluu kyky kuvata hoitoprosessin eri vaiheet selkeästi ja ymmärrettävästi potilaalle, mikä on saanut positiivista palautetta. Hän kohtaa jokaisen potilaan yksilöllisesti ja huomioi heidän tarpeensa parhaan mahdollisen hoidon varmistamiseksi.

 
Veera Rokka | Hammaslääkäri
 

Veera on valmistunut hammaslääkäriksi Oulusta 2018 ja tehnyt valmistumisesta lähtien töitä yksityisillä vastaanotoilla. Veera tekee monipuolista perushammashoitoa mutta erityisen kiinnostavaa on protetiikka.  Ammattitaitoaan Veera täydentää kouluttautumalla aktiivisesti sekä hyödyntämällä muun muassa verkko-opiskelun tuomia mahdollisuuksia. Veera kouluttaa myös itse muita hammaslääkäreitä digitaalisuuden ja etävastaanoton hyödyntämiseen potilastyön ohessa.

Hammaslääkärin työssä Veera panostaa korkeaan laatuun ja asiakkaan kohtaamineen sekä tarpeiden huomioimiseen yksilöllisesti. On tärkeää, että asiakkaille tarjotaan kestävää ja toimivaa hammashoitoa, niin että lohkeamia ei tarvitse ravata korjaamassa jatkuvasti vaan purukalusto on toimiva ja esteettinen kokonaisuus, joka kestää aikaa hyvin.

 

 

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus