Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Seinäjoki Keskuskatu

Yhteystiedot

Keskuskatu 5
60100 Seinäjoki

010 571 1950

seinajoki@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-18
ti-ke 8-16
to 8-18
pe 8-14

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Hammaslääkärit

Antti-Ville Alkula | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2009 valmistunut Antti-Ville tekee hammaslääkärin töitä monipuolisesti paikkaushoidosta protetiikkaan ja iensairauksien hoidosta hampaan poistoihin sekä nukutushammashoitoon. Lisäksi hän seuraa aktiivisesti alan kehitystä.

Korkea laatu sekä oikeat diagnoosit ja hoitopäätökset ovat hänelle työn keskeisimpiä asioita. Antti-Ville pyrkii hoidoissa myös aina hyvään estetiikkaan. Hän saa paljon kiitosta rauhallisuudesta sekä kivuttomasti toteutetuista hoidoista.

 

Varaa aika

 
Antti-Ville Alkula
Ilmari Lehtonen | Hammaslääkäri
 

Olen rauhallinen ja empaattinen Turun yliopistosta valmistunut hammaslääkäri. Teen monipuolisesti kaikkia perushammashoidon toimenpiteitä kuten hampaiden paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa ja hampaiden poistoja. Olen kouluttanut itseäni erityisesti juurihoitojen osalta. Halutessasi kerron työskentelyni ohessa toimenpiteiden kulusta. Pidän erityisen tärkeänä, että hoitokäynti on sinulle aina  miellyttävä ja mahdollisimman kivuton. Tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika

 
Ilmari Lehtonen
Nina Pahkala | Hammaslääkäri
 

Olen yleishammaslääkäri ja teen kattavasti monipuolista suun terveydenhoitoa. Hoidan kaikkia nuorista ikäihmisiin. Minulla on suugeriatrian erityispätevyys, joka tarkoittaa perehtymistä ikääntyvän suunhoitoon. Kliinisen työn ohella toimin Seinäjoella vastaavana hammaslääkärinä.
Minulle tärkeää on asiakkaan miellyttävä hoitokokemus laadukkaan ja kestävän työn lisäksi. Osaamisalaani kuuluvat monipuolinen osaaminen yleishammashoidon saralla (paikkaukset, iensairaudet, hammaskiven/värjäymien poistot, estetiikan parantaminen, kotihoidon ohjaus, juurihoidot, kiinteä-ja irtoprotetiikka (kruunut, sillat, erilaiset irtoproteesit), purenta- ja kuorsauskiskot jne).
Parodontologiassa teen yhteistyötä suuhygienistin kanssa. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin erikoishammaslääkärille, esimerkiksi suukirurgia, parodontologia, purentafysiologia, oikominen. Saat aina suullisen hoitosuunnitelman ja pyydettäessä kirjallisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoitohuoneissamme on katoissa televisiot, joten aikakin kuluu pehmeissä hoitotuoleissamme kivemmin.

Hoidetaan suuta sinun omalla tahdilla ja sinun toiveidesi mukaisesti 🙂

Varaa aika

 
Nina Pahkala

Suuhygienistit

 
Jaana Tasanko | Suuhygienisti
 

Jaana on toiminut suuhygienisti yli kolmekymmentä vuotta. Olen tehnyt jatkuvaa alan kouluttautumista ja käytän työssäni laadukkaita ja hellävaraisia välinei. Suuhygienistin työssä laajin osa on infektiosairauksien ehkäisy, niiden hoito ja seuranta ylläpitohoidoilla. Näin edistetään ja ylläpidetään suun terveyttä sekä hoidetaan ja ehkäistään suun sairauksia. Otan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ja se tukee asiakkaan hyvää ohjausta ja motivointia omiin toimiviin kotihoidon käytänteisiin. Kokonaisvaltainen hoito tehdään puhdistamalla myös pintavärjäytymät jauhepuhdistimilla. Kun ikenet ovat terveet, niin vastaanotolla voidaan tehdä myös esteettistä hoitoa vaalentamalla hampaiden pintoja. Maksuttomassa valkaisuarvioinnissa kartoitetaan hampaiden ja ikenien kunnon valkaisua varten ja saat myös lisätietoa valkaisumenetelmästä. Suuhygienistin hoito perustuu usein hammaslääkärin antamaan lähetteeseen, jolloin hoidosta saa Kela-korvauksen. Voit kuitenkin varata ajan suuhygienistin hoitoon myös suoraan. 

 

Varaa aika

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus