Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Esteettisen hammashoidon menetelmiä

Esteettisen hammashoidon asiantuntija.

 

 

Hampaiden ulkonäöllä on suuri merkitys ihmisen hymyyn ja siten ympäristön saamaan vaikutelmaan. Hampaiden esteettinen hoito ei välttämättä ole erillinen toimenpide, vaan se otetaan huomioon kaikessa korjaavassa hoidossa. Hampaiden ulkonäköä voidaan parantaa monin tavoin, ja joskus pienetkin korjaukset muuttavat hymyä yllättävän paljon. Ota asia puheeksi hammaslääkärisi kanssa.

Helpoiten hymyä parannetaan paikkaamalla hampaanvärisillä yhdistelmämuoveilla ja pienillä hampaiden  muotoa parantavilla hionnoilla. Joskus muutos on aivan riittävä.

Laajempaa korjaavaa hoitoa voidaan tehdä keraamisilla kruunuilla ja laminaateilla, joilla saadaan kaunista hammaskiillettä muistuttava lopputulos.

Puuttuva etuhammas korvataan nykyään useimmiten implantilla eli keinojuurella. Näkyvä hampaan osa eli kruunu valmistetaaan keramiasta.

Oikomishoidolla saadaan hampaiden asentovirheet korjattua ilman kruunujen vaatimaa hampaiden hiomista. Oikomishoito on harvoin pelkästään estetiikkaan liittyvää. Ahtautuneet hammasrivit vaikeuttavat puhdistusta ja altistavat ientulehdukselle ja reikiintymiselle.  Epätasainen purenta vaikuttaa osaltaan myös purentavaivojen syntyyn.
Oikomisraudat eivät välttämättä ole niin näkyviä kuin aikaisemmin ja ne voidaan laittaa myös hampaiden sisäpinnoilla ns. linguaalitekniikassa.
Pienempiä asentovirheitä voidaan korjata myös hampaiden päällä pidettävillä läpinäkyvillä oikomiskalvoilla.

Hampaiden väriä voidaan parantaa vastaanotolla tai kotona tehtävällä valkaisulla. Samalla on useimmiten tarpeen poistaa hammaskivi ja värjäytymät. Aika varataan suuhygienistille.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus