Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Miksi hakeuduit hammaslääkärille?

Hoidan hampaitani päivittäin. Harjaan hampaat aamuin ja illoin sekä toisinaan myös päivällä. Olen kuitenkin huono puhdistamaan hammasvälejä. Halusin varmistua, että hampaani ovat täysin terveet ennen muita toimenpiteitä. Hammastarkastuksessa havaittiin reikiä ja hammaskiveä, jotka piti hoitaa. Ajoittain hampaani olivat kipeät, mutta onneksi ei mitään suurempaa. Olin utelias valkaisun suhteen ja se oli pyörinyt mielessäni jonkin aikaa. Nyt kun sain tarpeeksi tietoa valkaisusta, halusin kokeilla sitä.

Miksi valitsit Hohteen?

Olin kuullut Hohteesta positiivista palautetta jo etukäteen. Kokemukseni vastasi odotuksia ja palvelu on ollut erinomaista. Aiemmin kärsin hammaslääkäripelosta, mutta nyt se on kadonnut kokonaan.

Millaista hoitoa sait?

Hoito alkoi käynnillä Tikkurilan toimipisteessä, jossa Pasi otti minut vastaan useaan otteeseen. Ensin poistettiin hammaskivet ja sen jälkeen paikattiin reiät. Lopuksi tehtiin muotit valkaisua varten. Pasi oli erittäin hyvä selittämään jokaisen hoitovaiheen ja varoitti etukäteen, jos jokin saattaisi tuntua epämiellyttävältä. Hän antoi myös rehellisen palautteen hampaiden kunnosta. Käyntejä taisi olla yhteensä kuusi.

Voin lämpimästi suositella Hohdetta ja erityisesti Pasia kaikille. Hän on empaattinen ja ymmärsi hyvin aiemmat hammaslääkäripelot. Myös valkaisua suosittelen, sillä Hohteelta saa kattavat ennakkotiedot ja itse valkaisuprosessi on yksinkertainen. Lisäksi voi itse säädellä, kuinka valkoiset hampaat haluaa.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus