Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Jenni Luukkanen

Suuhygienisti

Jenni Luukkanen

Jenni valmistui 2000-luvun alkupuolella lähihoitajaksi lasten- ja nuorten puolelta. Valmistumisen jälkeen Jenni työskenteli useamman vuoden ajan muun muassa päiväkodissa, perhekodissa sekä henkilökohtaisena avustajana. Hammashoitoalalle Jenni hakeutui vuonna 2005 opiskellen ensin hammashoitajaksi oppisopimuksella ja sen jälkeen opiskelua suun terveydenhoidon asiantuntijaksi ammattikorkeakoulussa. Suuhygienistiksi Jenni valmistui 2010. Valmistumisen jälkeen Jenni on työskennellyt terveyskeskuksessa sekä hammas- ja suusairauksien poliklinikalla.

”Työskentelemme alalla, jossa jatkuva kouluttautuminen ja hoitomallien päivitys on välttämätöntä. Seuraan ajankohtaisia ammattijulkaisuja ja kouluksiin osallistuminen on tärkeää myös kollegiaalisuuden yhteydenpidon näkökulmasta. Ylläpidän ammattitaitoani yksityispuolella myös toiminimiyrittäjänä” Jenni sanoo.

Hohde Savonlinnassa Jenni työskentelee suuhygienistinä. ”Olen suun terveydenhoitaja eli hoidan asiakkaiden suun terveyttä, parodontaalisia sekä kariologisia sairauksia yhdessä potilaan ja hoitavan hammaslääkärin kanssa. Ohjaan asiakkaita terveyttä edistäviin ja henkilökohtaisesti toimiviin kotihoidon käytänteisiin. Teen myös rentouttavia purentalihasten hieronta- ja rentoutushoitoja. Esteettisellä työtehtävilläni eli hampaiden valkaisuilla tai pintavärjäymiä poistavalla jauhepuhdistuksella saan asiakkailleni valloittavan hymyn.” kertoo Jenni

Jenni nauttii asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä paljon. Kattavasta sosiaali- ja terveysalan työkokemuksesta on jäänyt vahvuudeksi asiakkaan kohtaaminen juuri oikealla tavalla. Jenni kohtaa jokaisen potilaan niin kuin toivoo suun terveydenhoidon ammattilaisen hänet itsensäkin kohtaavan asiakkaana.

Suuhygienistin työssä palkitsee eniten se, että saa motivoida ja ohjata asiakasta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin suun terveyden näkökulmasta. Paras suuhygienistin työstä saatu palaute on se, kun asiakas palaa vastaanotolle luottavaisin mielin aina uudestaan.

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Hampaiden valkaisu
  • Parodontologiset hoidot

Kielitaito

  • Suomi
  • Englanti

Toimipaikat

Hohde Savonlinna

Pappilankatu 2 A, 57100 Savonlinna

015 510 980

Avoinna ma 11.30-19, ti-ke 8-18, to 8-15.30, pe 8-15

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus