Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Suuhygienisti toimii hampaiden ennaltaehkäisevän hoidon asiantuntijana.

Implanttihoidon asiakas kertoo hoitokokemuksestaan.

 

Suuhygienisti toimii hampaiden ennaltaehkäisevän hoidon asiantuntijana. Hän suorittaa seuraavia tehtäviä: hammaskiven poisto, tehokas hampaiden puhdistus, hampaiden pinnalta värjäytymien poisto, hampaiden valkaisu ja antaa ohjeita kotihoitoon. Jos koet hampaiden karheutta, ikenien arkuutta tai verenvuotoa, värjäytymien häiritsevän ulkonäköäsi, huonoa hengitystä tai uskot, että hammashygieniassasi olisi parantamisen varaa, suosittelemme varaamaan ajan suuhygienistin vastaanotolle. Suuhygienistin käyntitiheys on aina yksilöllistä.

HAMMASIMPLANTTIHOITO JA HAMPAIDEN PUHDISTUS

Erityisen tärkeää on huolehtia hampaiden puhtaudesta implanttihoidon jälkeen. Hammasimplantit on pidettävä erityisen puhtaina, sillä vaikka ne eivät reikiinny, ne ovat alttiita tulehduksille. Mikäli implantin ympärillä olevat kudokset tai leukaluu tulehtuvat, voi jopa implantin menetys olla mahdollinen. Suuhygienisti osaa tarjota ohjeita implanttien oikeanlaiseen hoitoon ja varmistaa, että kotona suoritettava puhdistus on säännöllistä ja huolellista. Suuhygienistin vastaanotolla suun perusteellinen puhdistus tukee hyvää hammashygieniaa ja voi auttaa havaitsemaan tulehdusriskin alueita tai kotihoidossa esiintyviä haasteita.

Puhdistuksessa käytetään ultraäänilaitetta, joka puhdistaa sekä luonnolliset että implanttihampaat huolellisesti värisevän kärjen ja vesisuihkun avulla. Lisäksi hammashampaita voidaan puhdistaa erityisellä käsityökalulla, joka poistaa hammaskiven. Suuhygienistin vastaanotolla on myös mahdollista saada soodapuhallus, joka tehokkaasti poistaa pinnallisia värjäytymiä.

 

>Lue lisää hyvän hammashoitorutuiinin merkityksestä hammasimplanteille

 

ONKO AIKA VARATA SUUHYGIENISTIN VASTAANOTTOAIKA?

Voit varata ajan suuhygienistille OmaHohteesta tai soittamalla lähimpään Hohde-klinikkaasi.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus