Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Keraaminen paikkaushoito – luonnollinen ja kestävä lopputulos

Tehokkaan ja vahvan purennan kannalta on tärkeää, että erityisesti poskihampaiden paikat kestävät purentapaineen kuormituksen. Muovipaikat kuluvat helposti ja lohkeilevat pahimmillaan jo muutamassa vuodessa. Keraaminen paikka on kestävä ratkaisu, joka myös tuntuu ja näyttää luonnolliselta.

Kauniit hampaat ja hymy vain yhdellä hoitokerralla

Esimerkiksi Cerec CAD/CAM-tekniikka on keraamisen paikkaushoidon menetelmä, jolla voidaan korjata vioittuneita ja paikattuja hampaita huomaamattomasti. Hoidon lopputuloksena on esteettinen, täysin luonnollisen tuntuinen ja näköinen hammas. Hoitomuoto on edullisempi kuin perinteiset laboratoriovalmisteiset posliinipaikat ja -kruunut. Keraaminen paikkaus tehdään yhdellä hoitokäynnillä ilman jäljennöksiä, väliaikaisia paikkoja tai pitkiä odotusaikoja.

Menetelmä sopii keraamisten paikkojen, kruunujen, laminaattien ja implanttihampaiden valmistamiseen. Juurihoidon jälkeen juurihoidetut hampaat kannattaa suojata keraamisella kruunulla, jotta hampaat kestävät eivätkä halkea ajan kuluessa.

Kenelle keraaminen paikkaushoito sopii?

Hoito sopii kaikille. Keraaminen materiaali on biologista, eikä sille voi allergisoitua. Hoitoa suositellaan pahasti vaurioituneen tai muuten viallisen hampaan korjaamiseen sekä juurihoitopotilaille.

Miten hoito tehdään?

Keraaminen paikkaushoito alkaa hoidettavan alueen tai hampaan hionnalla ja kuvauksella. Kuvan perusteella suunnittelemme paikasta tai kruunusta 3D-mallin. Kun malli on valmis, valmistamme mallin mukaisen, täydellisesti purentaasi sopivan paikan tai kruunun. Viimeistelemme lopputuloksen käsityönä, jotta siitä tulee täysin luonnollisen näköinen. Hoidon lopuksi kiinnitämme uuden paikan tai kruunun paikalleen.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus