Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Oulu

Yhteystiedot

Kauppurienkatu 10, 4.krs
90100 Oulu

010 571 1970

oulu@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to klo 8–19.30
pe klo 8–15.30

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

 
Eelis Rytkönen | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Eelis on suu- ja leukakirurgi, jonka erikoisalaa ovat haastavammat toimenpiteet kuten hammaskirurgia, hampaan poistot ja implantoinnit. Implanttihoidossa kirurgi jakaa toimenpiteen protetiikan asiantuntijan kanssa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. Eeliksen vastaanotolle ohjaamme myös ne asiakkaat, jotka toivovat apua purennan kuntoutukseen.

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Vesa Holappa | Purentafysiologian ja protetiikan erikoishammaslääkäri
 

Vesa on luottamusta herättävä ja ratkaisukeskeinen ammattilainen, joka on työskennellyt Oulun Kruunussa sen perustamisesta lähtien. Vesan erikoisalaa ovat protetiikka, sillat, kruunut, laminaatit, proteesit sekä purentakiskot. Vesalla on erityinen kyky hahmottaa hoidon kokonaisuudet ja hänet tunnetaan pitkäjänteisestä jasitoutuvasta otteesta työhönsä.

 

 

Kliininen hammashoito

Anne Laajala | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia
 

Olen erikoistunut korjaavaan hammashoitoon sekä juurenhoitoon (kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia) vuonna 2020 Oulun yliopistossa. Sitä ennen toimin yleishammaslääkärinä vuodesta 2009 lähtien. Olen väitellyt hammaslääketieteen tohtoriksi vuonna 2022.
Olen toiminut niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Nykyisin toimin Hohteen lisäksi hammaslääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Hohteella keskityn juurihoitoihin sekä korjaavaan hammashoitoon. Korjaan hampaiden kovakudosvaurioita, eli lohkeamia, reikiintymisvaurioita sekä kulumismuutoksia. Myös hammastapaturmien jatkohoito kuuluu toimenkuvaani. Toimin kouluttajana useille eri järjestöille ja osallistun itse aktiivisesti oman erikoisalani koulutuksiin.
Hammashoidossa omalta osaltani pyrin terveiden ja toimivien luonnollisten hampaiden säilyttämiseen. Teen työni tarkasti ja arvioin hyödyt ja riskit tapauskohtaisesti. Teen mielelläni yhteistyötä muiden eri erikoisalojen kesken. Minulle on tärkeää tehdä hammashoitoa siten, että työni jälki on kaunista ja kestävää, ja hoitokokemus on potilaalle miellyttävä.

 

 

 

Iensairaudet

Meeri Ojala | Iensairauksien erikoishammaslääkäri
 

Meeri on kokenut hammasalan ammattilainen, jonka erikoisalaa ovat iensairauksien hoito eli parodontologia sekä implanttien ylläpitohoidot. Ienterveys on vahvasti yhteydessä yleisterveyteen, joten Meeri voi edesauttaa asiakkaittensa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Meeri on ratkaisukeskeinen ja tarkka hammaslääkäri, joka on ollut Oulun Kruunun tiimissä mukana perustamisesta lähtien.

 

 

 

Paikkaus- ja juurenhoito

Oikomishoito

Tiina Uusisalmi | Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
 

Tiina on toimeen tarttuva, tarkka ja haasteita pelkäämätön erikoishammaslääkäri, jonka käsistä löytyvät aina oikomishoidon viimeisimmät tekniikat ja menetelmät. Oulun Kruunun vahvuudessa perustamisesta ja sittemmin Hohde Oulun  lähtien olleella Tiinalla on aina hymy herkässä ja auringonvalo ympärillään.

 

 

Hammaslääkärit

Päivi Huttu | Hammaslääkäri
 

Päivi on pitkäaikainen Oulun Kruunulainen, joka tekee perushoidon lisäksi laajasti esteettisen hammashoidon töitä, kuten kruunuja, keraamisia paikkoja jalaminaatteja. Päivi on erittäin pidetty hammaslääkäri, jolta luonnistuu myös pelkopotilaiden hoito.

 

 
Olli Iivanainen | Hammaslääkäri
 

Olli on perusteellinen hammaslääkäri, joka on hyvä pelkopotilaiden kanssa. Hän tekee monipuolisesti perushammashoidon töitä, kuten esimerkiksi paikkauksia, hammaskiven poistoa, juurihoitoja sekä hampaiden poistoja. Olli tekee myös Lumiliner-kalvo-oikomishoitoja.

 

 
Miina Lamberg | Hammaslääkäri
 

Miina on hammaslääkäri, jolla on rauhallinen ote työhönsä ja rautainen ammattitaito. Miinalla on paljon kokemusta perushammashoidosta, minkä lisäksi häneltä löytyy erityisosaamista esteettisestä hammashoidosta. Miina tekee myös Lumiliner-kalvo-oikomishoitoja.

 

 
Juha Leppänen | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut Oulun yliopistosta vuonna 2017, jonka jälkeen olen toiminut yhtäjaksoisesti sekä terveyskeskuksessa että yksityisellä puolella.Hoidan potilaitani kokonaisvaltaisesti yleisterveyttä silmällä pitäen ja potilaan toiveita huomioiden.
Monipuolinen osaaminen perushoidon lisäksi myös pienkirurgiasta ja oikomishoidosta. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita ja vastaanotoltani saat kaikki yleishammaslääkärin palvelut. Tarjoan hyvää ja laadukasta hoitoa. Tärkeintä työssäni on tyytyväinen asiakas. Tervetuloa!

 
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Hei, olen rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita. Pelkopotilaiden kanssa koen tulevani toimeen hyvin. Teen tarvittaessa myös nukutushammashoitoa tai hoitoja sedaatiossa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat juurihoidot, joihin olen tällä hetkellä erikoistumassa Helsingin yliopistossa. Valmistun juurihoidon erikoishammaslääkäriksi 2024 vuoden aikana. Kliinisen työn ohella toimin Levin, Oulun, Munkkivuoren ja Ala-Malmin vastuuhammaslääkärinä.

 

 

Suuhygienistit

Riitta Jurvelin | Suuhygienisti
 

Suuhygienisti Riitta Jurvelin perusti omannäköisensä hammaslääkäriaseman, Oulun Kruunun vuonna 2014. 2022 marraskuusta alkaen Oulun Kruunu on ollut osa Hohde-konsernia. Riitalle työssään palkitsevinta on asiakkailta saatu palaute. Riitan luo voit varata ajan esimerkiksi hammaskiven poistoon, jauhepuhdistukseen tai laservalkaisuun. Hänen tehtäviinsä kuuluu tarvittaessa myös hammaslääkärien avustaminen.

 

 
Anu Raappana | Suuhygienisti
 

Vuonna 2001 valmistuneen Anun työhön kuuluvat hammaskiven poistot, valkaisuhoidot, soodapuhdistukset sekä omahoidon ohjaaminen. Lisäksi hän avustaa hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä monipuolisesti erilaisissa suun ja hampaiden hoitotoimenpiteissä.

Säännöllisesti kouluttautuva Anu nauttii pitkän kokemuksen tuomasta varmuudesta kohdata erilaisia potilaita. Laadukkaan hoidon päämääränä on hänen mielestään aina se, että hoito todella edistää suun terveyttä. Potilaan ja hänen tulee molempien olla tyytyväisiä hoidon lopputulokseen.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus