Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Ivalo

Yhteystiedot

Yhdystie 14
99800 Ivalo

010 5050 825

ivalo(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-pe 8-16

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Varaa aika

 
Anna Suomalainen

Hammaslääkärit

Jaana Holm | Hammaslääkäri
 

Jaana on iloinen ja kuunteleva hammaslääkäri, kuka työskentelee tehokkaasti potilaan tarpeet huomioiden. Tärkeintä Jaanalle on, että vastaanotolle on aina miellyttävä tulla. Jaana tekee Hohde Ivalossa kattavasti perushammashoitoa (tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaan poistot, sekä iensairauksien hoito). Erityisenä mielenkiinnonkohteena on purennan kuntoutus kiinteän protetiikan avuin sekä kirurgia. Jaana panostaa mielellään myös esteettiseen hammashoitoon.

 

Jaanan tavoitteena hammashoidossa ovat kestävät hoitotulokset sekä ennaltaehkäisevä hammashoito. Hoitosuunnitelma tehdään potilaan toiveita kunnioittaen ja huolellisesti, yksityiskohdat läpi keskustellen.

 

Lämpimästi tervetuloa Jaanan vastaanotolle! Varaa aika puhelimitse 010 5050 825 tai omahohde.fi

 
Jaana Holm
Pasi Karvonen | Hammaslääkäri
 

Pasi on toiminut hammaslääkärinä erilaisissa toimintaympäristöissä jo vuodesta 1998 alkaen ja huomannut, että alan erikoispalveluja on ollut tarjolla pohjoisessa erittäin rajatusti. Kokonaisvaltaiselle suun terveydenhoidolle on tarvetta, joten toimme digitaaliset erikoishammaslääkäripalvelut myös Ivaloon ja koko Pohjois-Lappiin. Nykyään Pasi toimii Hohde Vantaalla vastaavana hammaslääkärinä muutettuaan paluumuuttajana Inarista Helsinkiin.

Hyvän elämän salaisuus piilee siinä, että pidät itsestäsi huolta.
Me autamme sinua onnistumaan.

Varaa aika

 
Pasi Karvonen
Heta Kokko | Hammaslääkäri
 

Olen monipuolinen ja huolellinen hammaslääkäri. Hammaslääkäriin tuleminen on monille hyvin jännittävää, minkä vuoksi panostan potilaan kuunteluun ja rauhallisen ilmapiirin luomiseen. Lempeän ja empaattisen luonteeni myötä tulenkin erinomaisesti toimeen sekä kaikenikäisten että hammaslääkäripelkoisten potilaiden kanssa.

Teen monipuolisesti perushammashoitoa mm. tarkastukset, akuutit vaivat, paikkaukset, juurihoidot, purentakiskot. Lisäksi olen perehtynyt haastaviin/leikkauksellisiin hampaan poistoihin. Teen mielelläni myös keraamisia kruunuja ja implanttiprotetiikkaa.

Olen kartoittanut ammatillista osaamista monipuolisesti sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Osaamistani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti, sekä aktiivisella keskustelulla erikoishammaslääkärien kanssa. Miellän työni laajaksi yhteistyöksi niin potilaan kuin eri erikoisalojen osaajien kanssa.

Tervetuloa vastaanotolleni! Teen kaikkeni, jotta käyntisi olisi mahdollisimman mukava.

I’m happy to help you also in English.

Varaa aika

 
Heta Kokko
Jaana Saari | Hammaslääkäri
 

Jaana on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1991 ja työskennellyt Ivalon terveyskeskuksessa hammaslääkärinä koko uransa. Kouluttautuminen on jatkunut myös uran aikana. Pohjoisen ihmisenä hän on tyytyväinen, että etäopiskelumahdollisuudet ovat viime vuosina kehittyneet harppauksin.

Merkitystä hammaslääkärin työhön tuo ihmisten kunnioittava ja rohkaiseva kohtaaminen, sekä ratkaisujen etsiminen suun ja hampaiden terveysongelmiin. Jaanan vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat.

 

Varaa aika

 
Jaana Saari

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 
Annina Sipola

Suuhygienistit

Tinja Hannula-Tiiro | Suuhygienisti
 

Tinja on valmistunut suuhygienistiksi Oulun ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2018. Valmistumisen jälkeen Tinja on vuoden verran työskennellyt sekä suuhygienistinä että hammashoitajana kunnallisella ja yksityisellä puolella. Työvuoden jälkeen Tinja jatkoi opintoja toisen ammattinsa parissa pitäen samalla suuhygienistin ammattitaitoaan yllä.
Suuhygienistin työnkuvasta Tinja nauttii kokonaisuudessaan. Tyytyväinen asiakas, oman käden jälki sekä terveyden edistäminen ovat suuhygienistin työssä tärkeitä asioita Tinajlle. ”Suunterveys ei ole vain suussa vaan se vaikuttaa myös yleisterveyteen, mistä on tärkeä pitää huolta. Jokaisella meillä on oma ihana hymy, minkä puolesta on mukava tehdä myös esteettistä työtä.” Tinja kertoo.

 

 

Varaa aika

 
Tinja Hannula-Tiiro

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus