Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Jyväskylä Cygnaeuksenkatu

Yhteystiedot

Cygnaeuksenkatu 8
40100 Jyväskylä

010 571 1920

jyvaskylacygnaeus@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-18
ti-ke 8-20
to 8-15.30
pe 8-14

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Protetiikka ja purentafysiologia

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

Varaa aika

 
Susanna Kanerva
Leena Tammela | Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
 

Leena valmistui hammaslääkäriksi vuonna 1985 ja on erikoistunut oikomishoitoon vuonna 1998. Hänellä on erittäin laaja ja monipuolinen kokemus suun terveyden hoidosta sekä erikoishammaslääkäreiden koulutuksesta ja oikomishoidon konsultoinnista Keski-Suomen alueella. Hän tekee myös runsaasti oikomishoitoja aikuisille ja lapsille. Leenan mielestä tärkeintä on kohdata jokainen asiakas yksilönä. Työssään hän nauttii eniten siitä kun näkee onnistuneen hoidon päätteeksi potilaansa onnellisen hymyn.

 

Varaa aika

 
Leena Tammela

Hammaslääkärit

Markus Paavola | Hammaslääkäri
 

Teen hammashoitoa kokonaisvaltaisesti nykyaikaisilla menetelmillä. Hoidan potilaat vauvasta vaariin yksilöllisesti ja aina potilasta kuunnellen. Kohtaan pelkopotilaat rauhallisesti ja ammattitaidolla. Perushammashoidon (mm. tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaiden poistot, iensairauksien hoidot, purentakiskot, särkypotilaat) lisäksi teen mielelläni proteettisia hoitoja. Lisäksi myös uniapneakiskojen ja kuorsauskiskojen teko. Tavoitteenani on tehdä vastaanottokäynnistä mahdollisimman miellyttävä kokemus.

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita

Kielitaito:
suomi, englanti

 

Varaa aika

 
Markus Paavola

Suuhygienistit

Anne Hyvönen | Suuhygienisti
 

Suuhygienistinä toimivalla Annella on laaja kokemus kliinisestä hoitotyöstä. Erityisosaamista on kertynyt mm. valkaisuhoidoista ja purentalihasten hieronnasta. Aktiivinen kouluttautuminen ja erilaiset alan luottamustehtävät syventävät ja pitävät yllä korkeaa ammattitaitoa.

 Anne nauttii vuorovaikutustilanteista potilaiden kanssa ja kokee tärkeäksi sen, että potilaat ymmärtävät suun terveyden merkityksen hyvinvoinnilleen. Onnistuneen asiakaskokemuksen pohjana on aina rauhallinen ja potilasta huomioiva hoitotilanne, josta hän onkin saanut paljon positiivista palautetta.

 

Varaa aika

 
Anne Hyvönen
Aino Rönkkö | Suuhygienisti
 
Ainon työnkuvaan kuuluvat mm. hammaskiven poistot, jauhepuhdistukset, hampaiden valkaisut, white spot -hoidot ja omahoidon ohjaaminen.
Voit varata Ainolle ajan myös rentouttavaan purentalihasten hierontaan.
Asiakaslähtöisyys on lähellä Ainon sydäntä, ja hän hoitaa mielellään myös pelkopotilaita. Hoitotilanteessa hän tekee aina parhaansa varmistaakseen potilaan miellyttävän kokemuksen. Näin hammashoidosta jää hyvä mieli ja sinne on mukava tulla toistekin.

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika

 
Aino Rönkkö

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus