Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

VARAA AIKA SOITTAMALLA PUH. 010 5050 830

Hymy valaisee kasvosi iästä riippumatta. Kauniiseen hymyyn vaikuttaa hampaiden ulkonäön lisäksi niiden asento, muoto sekä purentaelimistö. Hampaiden asentovirheitä ja purentaa voidaan korjata erilaisilla oikomishoidon tekniikoilla riippuen yksilöllisistä tavoitteista ja hampaiston tilanteesta. Hoidon tärkeimpänä lähtökohtana on aina terve purenta sekä kasvoihin sopiva luonnollinen lopputulos.

Teemapäivänä ma 18.3. oikomishoidon erikoishammaslääkärimme Merja Harju
tekee maksuttoman arvion tarpeisiisi sopivasta oikomishoidosta (ei sido ostoon).

Varaa paikkasi teemapäivään:
Hohde Kuopio
Puh. 010 5050 830
Koljonniemenkatu 2, Kuopio

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ OIKOMISHOIDOSTA

Miten oikomishoitoon pääsee?

Yksityiselle oikomishoidon erikoishammaslääkärille pääsee hoitoon aina. Riittää että varaat ajan konsultaatioon tai teemapäivään, ja hoito voi aloittaa.
Lasten oikomishoito toteutetaan yleensä terveyskeskuksessa, jonne he pääsevät hammaslääkärin tekemän pisteytyksen perusteella.

Miten oikomishoito alkaa?

Hoidon alussa tehdään kliininen purennan ja luuston tutkimus sekä otetaan röntgenkuvat.

Kuka valitsee millaiset oikomiskojeet potilaalle tulee?

Hammaslääkäri arvioi millainen hoito potilaan tarpeisiin sopii, eli suoristetaanko hampaat kiinteillä vai irrotettavilla kojeilla. Potilas voi valita itse haluaako mieluummin keraamiset vai metalliset kiinnikkeet. Jos purennan virheet ovat lievempiä, voidaan käyttää irrotettavia oikomiskojeita eli Clear Aligneria.

Mikä on Perfect Smile Clear Aligner?

Clear Aligner on kirkkailla hammasmuoteilla tehtävää oikomishoitoa. Hoitomuoto on huomaamattomampi kun perinteinen oikomishoito, ja se toteutetaan kirkkailla, irrotettavilla muoteilla.

Miten usein oikomishoidon aikana pitää käydä hammaslääkärissä?

Erikoishammaslääkäri vaihtaa tai aktivoi kiinteiden kojeiden kaarilangat noin kerran kuukaudessa. Clear Alignerin muotit vaihdetaan myös muutaman viikon välein.

Kauanko oikomishoito kestää?

Kiinteäkojehoito kestää yleensä 1-1,5 vuotta. Irrotettavilla kojeilla tehtävä hoito on yleensä nopeampi koska purenta on jo lähtökohtaisesti terveempi.

Mitä potilaan pitää tehdä itse?

Kojeen puhtaanapito ja hyvä suuhygienia ovat erityisen tärkeitä koko hoidon ajan.

Paljonko oikomishoito maksaa ja mikä vaikuttaa hintaan?

Hintaan vaikuttaa purentavirheen vaikeusaste ja lähtötilanne. Keskimääräinen hinta on noin 3000 € / leuka.

Miten hampaita hoidetaan sen jälkeen kun raudat on otettu pois?

Kun oikomishoito on valmis, niin hampaisiin liimataan kielen puolelle retentiolangat, jotka pitävät lopputuloksen muuttumattomana.
Lisäksi voidaan valmistaa yökoje joka tukee hampaiston asentoa. Suuhygieniasta huolehditaan normaalisti kuten ennen oikomishoitoakin.

Hammas Hohde oy

Olemme vuonna 2014 perustettu suomalainen, yksityinen erikoishammaslääkäriklinikka, joka palvelee 5 paikkakunnalla ympäri Suomea. Tarjoamme kokonaisvaltaista suun terveydenhoitoa hampaiden perushoidosta laajoihin erikoishammashoitoihin saakka.

Tutustu Hohteeseen

Tutustu Kuopion Hammaslääkäreihin