Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Lotta Näkyvän HOITOTARINA

MIKSI HAKEUDUIT HAMMASLÄÄKÄRILLE?

Suuni on aina ollut ihan terve, ja olen hoitanut hampaitani tunnollisesti ja ohjeiden mukaisesti. Viisaudenhampaat alkoivat oireilla muutama vuosi sitten, joten kävin hammaslääkärillä ja toivoin että ne oltaisi voitu poistaa. Lääkäri kuvasi hampaat ja kertoi että poisto tulee olemaan haasteellinen ja siihen liittyy riskejä. Hän suositteli erikoishammaslääkärille menoa. Asia jäi vähän mietityttämään ja koska oireet katosivat niin unohdin koko jutun. Aina välillä viisaudenhampaat oireilivat, mutta lykkäsin hoitoon menoa koska kipu ei ollut niin paha.

Eräänä päivänä olin ystäväni kanssa syömässä ja inhottava jomotus alkoi taas. Hän suositteli että ottaisin yhteyttä Hohteeseen, koska oli itse käynyt siellä ja saanut tosi hyvää hoitoa. Häneltäkin oli poistettu kaikki viisurit. Otin heti yhteyttä ja asia lähti etenemään.

MILLAISTA HOITOA SAIT?

Kun juttelin erikoishammaslääkärin kanssa niin minulle tuli heti turvallinen olo. Hän kertoi  hoitovaihtoehdoista, esilääkityksestä, nukutuksesta ja ihan kaikesta. Sain aikaa miettiä itselleni sopivan vaihtoehdon. Lääkäri oli inhimillinen, helposti lähestyttävä ja kaikin puolin mukava. Hänelle oli helppo kertoa omista toiveista ja menin luottavaisin mielin hoitoon.

Minulta poistettiin kirurgisesti kaikki viisaudenhampaat. En halunnut tehdä hammaslääkäristä itselleni mörköä, joten valitsin nukutushammashoidon. Se oli miellyttävä, helppo ja nopea tapa hoitaa hampaat kerralla kuntoon. Ei tarvinnut jännittää mitä kuulee tai näkee, kun sain itse vain nukkua. Hampaiden poisto sujui hyvin ja suu parantui sen jälkeen nopeasti. Hoito viimeisteltiin hampaiden valkaisulla, jonka ansiosta hymy on entistäkin kauniimpi.

KUINKA VOIT NYT?

Minulla on helpottunut olo: olen terve, eikä suussa ole mitään mitä tarvitsee jännittää. Ei ole enää sellaista oloa että joku tärkeä asia olisi hoitamatta. Hymyilyttää koko ajan.

“HYMYILYTTÄÄ KOKO AJAN”

Katso Lotan video