Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

JANNI HUSSIN HOITOTARINA

MIKSI HAKEUDUIT HAMMASLÄÄKÄRILLE?

Olen hoitanut hampaitani aina kiltisti hammaslääkärin ohjeiden mukaan, eikä minulle ole tarvinnut tehdä koskaan laajoja hoitoja. Kun viisaudenhampaani alkoivat oireilla niin olin aivan ihmeissäni koska suu oli ollut aina niin terve. Kuulin että oireilevat hampaat kannattaa poistaa, mikä jännitti hiukan etukäteen, mutta kipu haittasi elämääni niin paljon että halusin hoitaa suun nopeasti kuntoon.

MILLAISTA HOITOA SAIT?

Orastava hammaslääkäripelkoni haihtui nopeasti kun tapasin minua hoitaneen erikoishammaslääkärin. Kävimme läpi tulevan viisaudenhammasleikkauksen tarkasti 3D-kuvien avulla, ja hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja kertoi eri vaihtoehdoista. Sain aikaa harkita ja hoito tehtiin toiveideni mukaisesti. Hammaslääkäri oli rento ja helpostilähestyttävä – ja välillä sai nauraakin vatsa kippurassa!

Minulta poistettiin puudutuksessa kirurgisesti kaikki viisaudenhampaat. Vaikka hoito jännitti etukäteen, niin se ei sattunut yhtään. Leikkaus oli nopeasti ohi ja pääsin kotiin lepäämään hoito-ohjeiden kanssa. Parin päivän kuluttua operaatiosta Hohteelta soitettiin ja kysyttiin kuulumisia. Minulle jäi sellainen olo että terveydestäni ja hyvinvoinnistani välitettiin ihan oikeasti. Suu parani leikkauksesta nopeasti, ja viikon kuluttua pystyin elämään jo täysin normaalia elämää ja treenaamaan kuten ennenkin. Kun suu oli palautunut leikkauksesta, hampailleni tehtiin kevyt valkaisuhoito joka viimeisteli kauniin hymyn.

KUINKA VOIT NYT?

Suu on täysin terve ja tuntuu todella hyvältä. On mahtava tunne kun tietää että hampaat ovat kunnossa eikä niistä tarvitse olla yhtään huolissaan. Hyvä olo näkyy myös ulospäin. 

“HYVÄ OLO NÄKYY MYÖS ULOSPÄIN”

Katso Jannin video