Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Lasse Linkoneva

Lasse on valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Turun yliopistosta vuonna 1978. Hän on toiminut yksityispraktikkona yli 40 vuoden ajan – ensin Lapinlahdella, sitten Kuopiossa.

Lasse on uransa alusta asti ollut kiinnostunut protetiikasta. Viimeiset 20 vuotta hän onkin tehnyt pelkästään kiintoprotetiikkaa kuten keraamisia täytteitä, kruunuja, laminaatteja ja implantteja. Hohteella Lasse keskittyy kiintoprotetiikkan kaikkiin osa-alueisiin ja tekee laajoja hoitokokonaisuuksia ja purennan kokonaisvaltaisia uudistuksia sekä esteettisiä konsultaatioita. Esteettiseen hoitoon Lasse on keskittynyt kymmeniä vuosia ja kouluttautunut myös kahteen oikomismenetelmään: SMS ja Invisalign.

Lasse ylläpitää ammattitaitoaan ja kouluttautuu jatkuvasti Euroopassa ja Yhdysvalloissa, jossa esteettinen hammashoito on edistyneintä maailmassa. Myös hoidon digitaalisuus pitää hänet tiukasti kiinni työelämässä. Esimerkiksi keraamiset täytteet ovat muuttaneet hoidon tasoa merkittävästi.

Lassen tavoite on palauttaa hampaisto mahdollisimman luonnonmukaiseen ja terveeseen muotoon. Hänen mottonsa onkin ”Hampaita pitää näyttää ja käyttää!”.

 

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
lasse(at)linkoneva.fi
Lasse Linkoneva

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus