Pihlajalinnan Hammasklinikat ovat nyt osa Hohdetta. Palvelemme jatkossakin samoissa tiloissa tutun tiimin voimin. Tervetuloa!

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Anna Kemppainen

Parodontologian erikoishammaslääkäri

Anna Kemppainen

Anna on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2013 ja parodontologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2022. Valmistumisen jälkeen työkokemusta on kertynyt runsaasti terveyskeskuksista sekä jo useiden vuosien ajalta hammaslääketieteen kandidaateille kirurgian ja parodontologiaan opetuksesta.

Hohteella Anna tekee perushammashoitoa kuten hammastarkastuksia, purentakiskoja ja paikkauksia sekä parodontologisia hoitoja ja kirurgiaa. Myös preproteettiset leikkaukset kuten kruununpidennykset onnistuvat yhteistyössä proteetikon kanssa. Tärkeintä hammaslääkärin työssä on potilaiden hyvinvointi ja terveys sekä tietenkin suun ongelmien ratkeaminen.

Ammattitaito pysyy hyvin yllä osallistumalla aktiivisesti alan koulutuksiin. Opetusklinikalla kuulee myös hyvin muiden erikoisalojen uusimmista tutkimustuloksista ja hoitosuosituksista.

 

 

 

Toimipaikat

Hohde Kajaani

Kauppakatu 23 A, 87100 Kajaani

08 627 566

Avoinna ma - to 8-16, pe 8-12

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus