Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×


Vaihe 1 / 6

 • OLEMME OLEMASSA,
  JOTTA SUOMALAISET VOISIVAT PAREMMIN

  Kokonaisvaltaisen hammashoidon toteuttaminen vaatii usein monen ammattilaisen yhteistyötä. Siksi olemme koonneet suun terveyden parhaat osaajat yhteen paikkaan - meille Hohteeseen.

  Olemme täysin suomalainen, hammaslääkäreiden johtama klinikka. Meillä ammattilaisten välinen yhteistyö toimii saumattomasti ja pystymme huolehtimaan potilaidemme suun terveydestä parhaalla mahdollisella tavalla. Juuremme ovat vahvasti Kuopiossa, mutta tarve erikoisosaamisesta koko valtakunnassa. Laajennamme toimintaamme jatkuvasti uusille paikkakunnille ja olemme saaneet siitä kiitosta.

  Hyvän elämän salaisuus piilee siinä, että ihminen pitää itsestään hyvää huolta. Me autamme potilaitamme onnistumaan.

  HYMY SYNTYY SUOMALAISENA KÄSITYÖNÄ

  Hammaslääkärit ovat kaivanneet jo pitkään keskustelevaa laboratoriokumppania, joka tukisi heidän työtään teknisellä osaamisellaan ja tarjoaisi huippulaatua sekä luotettavaa palvelua. Siihen tarpeeseen perustimme Loisto Laboratoriot.

  Olemme hammasteknikkojen johtama, kotimainen laboratorioketju, jossa teknologia ja kädentaidot täydentävät toisiaan. Meidät tunnetaan huippuosaajista, laadukkaista tuotteista sekä yksilöllisestä palvelusta. Yhteistyö hammaslääkärin kanssa työn suunnitteluvaiheesta sen toimittamiseen asti tapahtuu ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

  Tärkein tehtävämme on varmistaa hammaslääkärin ja hänen asiakkaidensa tyytyväisyys, ja annamme työllemme täyden laatutakuun.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus